IES Capdepera

Bienvenidos al ejemplo de CCTWBienvenidos al ejemplo de CCTWBienvenidos al ejemplo de CCTW

Benvinguts al IES Capdepera

Podeu accedir a la línia de Temps del IES Capdepera:

Es un recurs per poder consultar els projectes duts a terme per alumnat i professorat, al llarg de l'any. Podeu navegar situant el cursor a sobre de les dates o de les imatges. Obtindreu un breu resum de l'activitat.


PROCÉS D'ADMISSIÓ PEL CURS 2015/2016

Us informam del procés d'admissió pel curs 2015/2016 dels estudis d'ESO, Batxillerat i Formació Bàsica. Així mateix volem fer dos aclariments:

  1. El calendari d'admissió de Formació Bàsica és el mateix que el dels cicles formatius.
  2. El procés d'admissió fa referència al procés d'obtenció de plaça. Qui participa en aquest procés?
    1. Les persones del municipi de Capdepera (de 12 a 18 anys) que durant aquest curs acadèmic 2014/2015 no han cursat cap estudi.
    2. Les persones d'un altre municipi que volen fer un canvi de centre i volen venir a l'IES Capdepera a estudiar el proper curs acadèmic 2015/2016.

Per tant, els alumnes dels CEIP's S'AUBA I S'ALZINAR que en el mes de setembre començaran 1r d'ESO, no han de participar en aquest procés, perquè són alumnes adscrits al centre, o sia, que tenen plaça reservada a l'IES Capdepera. Per a qualsevol dubte, posau-vos en contacte amb la secretaria del centre: 971 81 82 03.


JORNADA SOBRE TURISME

Alumnes de l'IES Capdepera celebren la IV Edició de la Jornada sobre Turisme a l'Hotel Canyamel Park

Els alumnes de 3r d'ESO i PQPI han dut a terme una jornada de treball a l'Hotel Viva de Cala Mesquida com a cloenda a la unitat didàctica sobre turisme realitzada pel departament de Ciències Socials. Amb la inestimable col·laboració de l'Associació FirstSun Mallorca Hotels, en aquestes jornades els alumnes visiten una instal·lació hotelera i coneixen de primera mà la realitat professional d'aquest sector i les àrees d'especialitat implicades. La jornada començà amb la recepció de l'alumnat i un breu parlament de benvinguda a càrrec de Llorenç Llop, director de l'institut, i de Joan Ferrer, president de l'Associació FirstSun.

A continuació, van gaudir de la intervenció d'Angel del Rio (director de l’hotel Castell Royal de Canyamel) i de Miquel Obrador (director d'operacions de la cadena Serrano Hotels ), els quals van fer un repàs a la seva trajectòria vital i professional fins arribar al lloc que ocupen. Després d'un berenar, cortesia de l'Hotel, els alumnes, dividits en grups, van ser rebuts pels caps d'àrea de diferents departaments (direcció, manteniment, cuina, bar, pisos, recepció, animació, menjador) que els van explicar la naturalesa de la seva àrea, els requisits professionals, les qualitats i la formació necessàries. Informació que els alumnes, en treball de grup, van haver d'ordenar per explicar-la després als seus companys en una la sessió de posada en comú. La cloenda de la jornada de treball la va dur a terme en Rafel Fernández, batle de l'Ajuntament de Capdepera. Tot plegat, una gran experiència educativa que permet als alumnes conèixer de primera mà un sector professional tan important a la nostra comunitat com és el del turisme.


PROJECTE DE SALUT IES CAPDEPERA

Un projecte col·laboratiu de l’IES Capdepera per a 3r d’ESO

Benvolgudes famílies:

Volem informar-vos que la setmana del 20 AL 24 D’ABRIL iniciem amb els vostres fills un ambiciós projecte interdisciplinari i col·laboratiu sobre la salut. Durant uns dies canviarem l’horari habitual d’algunes matèries per treballar, des de diversos punts de vista (físic, biològic, emocional, mental, social, econòmic, polític, psicològic,...) el fenomen de la salut. (podeu consultar l’horari aquí)

Llegir més +


DOSSIER D'AVALUACIÓ DE LA LEGISLATURA

Per si és del vostre interès, us facilitem el dossier de premsa que la comunitat educativa va presentar en roda de premsa la setmana passada fent una avaluació de la legislatura a l'àmbit educatiu.Podeu descarregar-lo aquí


VAGA D'ESTUDIANTS 26 DE FEBRER

Benvolgudes famílies: Us recordem que els alumnes van sol·licitar adherir-se a la convocatòria de vaga del sindicat d'estudiants del dijous 26 i que la majoria van votar favorablements. Per tant, djous l'alumnat de 3r en endavant podria fer vaga (1r i 2n no poden fer segons la llei). Queda a criteri del professorat avançar o no matèria en funció de la quantitat d'alumnes presents. S'ha de passar llista. Els tutors de 3r d'ESO en davant justificaran les faltes d'aquells alumnes que hagin participat en la vaga. Si voleu més informació dels motius, podeu consultar: http://www.sindicatdestudiants.net/


INCIDÈNCIES LIORNA

Benvolgudes famílies:

Ens han avisat que Liorna està enviant missatges d'amonestacions a tots els pares, alumnes... L'errada ha estat comunicada. Esperam que estigui arreglada durant el matí. Us demanem disculpes per les inconveniències que us hagi pogut provocar.

L'equip directiu


MATRICULA DE CURSOS

Us comunicam que s'ha ampliat el termini de matrícula dels cursos de català organitzats per l'Institut d'Estudis Baleàrics. Trobareu tota la informació a la web de "l'Institut d'Estudis Baleàrics".


ARTICLE PUBLICAT A LA ULTIMA HORA

Per si és del vostre interès: " EL SISTEMA EDUCATIU HA DE GARANTIR L’ÈXIT PER A TOT L’ALUMNAT." Article elaborat conjuntament per ADESMA, ADIPMA i FAPA Mallorca (associacions de directors i famílies) publicat al diari "Última Hora".


COMUNICACIÓ IMPORTANT

Benvolgudes famílies:

Posem a la vostra disposició aquest article que resumeix la postura de les direccions sobre la LOMCE. Pensem que serà del vostre interès.

Per què no ens agrada la LOMCE?.


COMUNICACIÓ IMPORTANT

Benvolgudes famílies:

Us informem que a partir de la sentència del TSJIB que anul·la el decret 15/2013 sobre l'aplicació del TIL i totes les ordres posteriors, el Claustre de professors i el Consell Escolar del centre, en reunions respectives de 22 i 23 d'octubre de 2014, han acordat que el projecte lingüístic vigent del centre sigui el que ja es tenia abans de l'aplicació del PTIL.

Aprofitem per donar-vos a conèixer l'informe d'ADESMA (associació de directors de secundària de Mallorca) sobre la situació dels projectes TIL a Mallorca. El podeu obrir clicant aquí.