IES Capdepera

Bienvenidos al ejemplo de CCTWBienvenidos al ejemplo de CCTWBienvenidos al ejemplo de CCTW

Benvinguts al IES Capdepera

Podeu accedir a la línia de Temps del IES Capdepera:

Es un recurs per poder consultar els projectes duts a terme per alumnat i professorat, al llarg de l'any. Podeu navegar situant el cursor a sobre de les dates o de les imatges. Obtindreu un breu resum de l'activitat.


T'INTERESSA: Pre-matrícula de la PAU

Obert el plaç de pre-matrícula de la PAU

Recordau que els propers dies 25 i 26 d'abril obrim un nou termini perquè els alumnes puguin fer tant modificacions com noves prematrícules a les PAU. Trobareu el procediment a la pàgina següent.

Per a qualsevol dubte, podeu escriure a alumnes@uib.cat o telefonar al 971 10 10 70.

Servei d'Alumnes i Gestió Acadèmica


COMUNICAT DE VAGA

Comunicat en relació a la vaga d'estudiants

Benvolguts pares i mares:

D'acord amb la convocatòria del sindicat estatal d'estudiants, els alumnes del centre han fet la petició de proposta de vaga d'estudiants per dimecres 13 i dijous 14 d'abril a la direcció del centre, acollint-se al Decret 121/2010 de 10 de desembre pel qual s'estableixen els drets i deures de l'alumnat. Dita petició ha estat autoritzada per l'equip directiu, donada la majoria qualificada d'alumnes que s'adhereixen a la vaga.

Vos recordam així mateix que els alumnes de 1r i 2n d'ESO no tenen dret a adherir-s'hi, per tant, la no assistència a classe d'aquest dia no es podrà justificar.

L’Equip Directiu

Descarregau-vos el comunicat


PROJECTE EDUCATIU DE CENTRE 2014-2018 I PROJECTE DE SALUT

Documents d'interès

El Centre posa a la vostra disposició per a qualsevol consulta el Projecte educatiu de centre dels anys 2014-2018 i també de la posada en marxa d'un projecte colaboratiu per als 3rs d'ESO dintre del marc de la salut i benestar físic i emocional.

  1. Projecte de salut
  2. Projecte Educatiu de Centre

CONVOCATORIA DE LES PROVES D'ACCES AL CICLES FORMATIUS DE GRAU MITJA I SUPERIOR 2016

Convocatòria de les proves

Ha sortit publicat el calendari de les proves d'accés al grau mitjà i superior. Aquí teniu els enllaços:

  1. CALENDARI DE LA PROVA D’ACCÉS A CICLES FORMATIUS DE GRAU MITJÀ DE 2016
  2. CALENDARI DE LA PROVA D’ACCÉS A CICLES FORMATIUS DE GRAU SUPERIOR DE 2016

Conferència de Jaume Brunet

Dijous dia 3 de desembre es va celebrar a l'IES,a iniciativa de l'APIMA, la conferència de Jaume Brunet, psicòleg especialitzat en trastorns de l'adolescència, titulada "Afeccions psicosomàtiques a l'adolescència". Ansietat, depressió, xarxes socials,...són temes que van ser tractats i que van provocar l'interés dels nombrosos assitents.


ELECCIONS AL CONSELL ESCOLAR 2015

Resultats electorals

Els resultats a les eleccions al Consell Escolar han estat els següents:

ELECCIONS DELS PARES:

Catalina Inès Pascual Rosselló amb 19 vots entra a formar part del Consell Escolar fins el curs 2019-2020 Bernat Artigues Vicario amb 4 vots queda com a suplent.

ELECCIONS DEL PROFESSORAT:

Els professors Hipolito Fernández Mañas amb 53 vots, Antoni Morey Guiscafré amb 53 vots i Bartomeu Melis Nicolau amb 52 vots entren a formar part del Consell Escolar fins al curs 2019-2020.


GRUP DE VOLUNTARIAT DEL IES

S'ha constituit el grup de Voluntaris IES Capdepera 2015-16, un grup d'alumnes amb esperit solidari que, amb la col·laboració del professor Octavi Cortés, segur seran capaços de fer grans coses en nom de tots i totes.

ENHORABONA!!!


VISITA AL IES

El dilluns dia 9 de novembre els alumnes de Projectes d'Investigació i de Psicologia de 2n de Batxillerat varen rebre la visita de Virginia Ferreiro, Doctora en Psicologia de UIB i i d'Antònia Matamalas, del col·lectiu Dones del LLevant. Varen rebre un taller sobre violència de gènere, en el marc de les assignatures mencionades i del projecte de salut d'enguany.


Publicació de les bases per la sol.licitud de beques de l'Ajuntament de Capdepera

L'Ajuntament de Capdepera juntament amb empresaris i hotelers del municipi, convoquen cada any, uns ajuts per a l'alumnat que comença estudis universitaris. Aquí teniu les bases perquè us pugueu informar si la podeu sol·licitar.


Ajudes NESE

Vos informem que ja teniu a la vostra disposició la informació relativa a les ajudes del Ministeri d'Educació, Cultura i Esport per a l'alumnat amb necessitat específica de suport educatiu, per al curs 2015-2016. A la pàgina web de la Conselleria d'Educació, Cultura i Universitat, a l'apartat de documents relacionats hi trobareu els documents següents:

  1. Convocatòria oficial (BOE 183 d’1 d’agost de 2015)
  2. Sol·licitud oficial
  3. Instruccions per emplenar la sol·licitud

Per a qualsevol aclariment us podeu posar en contacte amb la Secció de Beques al telèfon 971 17 77 58 o al correu electrònic beques@sgtedu.caib.es.


Informació: Beques 2015

Vos informem que ja teniu a la vostra disposició la informació relativa a les beques de caràcter general per el curs 2015-2016 per estudiants que cursin estudis postobligatoris, convocades pel Ministeri d'Educació, Cultura i Esport.

A la web de la Conselleria d'Educació, Cultura i Universitat , per a estudiants que cursin estudis postobligatoris per al curs 2015-2016, a l'apartat de documents relacionats hi trobareu la Convocatòria oficial (BOE núm. 187 de 6 d'agost de 2015).

Per a qualsevol aclariment us podeu posar en contacte amb la Secció de Beques al telèfon 971 17 77 58 o al correu electrònic beques@sgtedu.caib.es.


Memòria del curs 14-15 Us informem que ja teniu disponible la Memòria 2014-15 de l'IES Capdepera. Podeu consultar-la Accediu aquí. Teniu també a disposició els annexos a què fa referència aquest document a la secretaria del centre


CIRCULAR del Cap de Departament de Planificació i Centres

Us informem que, d’acord amb la circular del Cap de Departament de Planificació i Centres de 10 de juliol, que recull la recent sentència del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears (TSJIB) sobre l’oferta de la matèria de religió al Batxillerat, els centres han d’ofertar obligatòriament l’assignatura de religió a 1r de batxillerat. L’elecció per part dels alumnes és voluntària.

En conseqüència, en el moment de formalitzar la matrícula l’alumnat de 1r de batxillerat haurà d’escollir 1 entre les matèries del següent bloc:

  1. TIC
  2. Alemany
  3. Religió

GUARDO SIURELL VERMELL PER L'IES

L'IES Capdepera guardonat amb el premi Siurell Rosa 2015 atorgat per l'associació BEN AMICS pel seu programa de salut i conscienciació sobre sexualitat.


COMUNICAT EOI MANACOR

1. Aquells alumnes que hagin de recuperar alguna part al setembre, ho faran a la nostra escola. Les dates de l'examen (que ja es troben a la nostra pàgina web).

ANGLÈS:

- Bàsic 2: dia 7 de setembre a les 17h. - Intermedi 2: dia 3 de setembre a les 16h. - Intermedi 1 i Avançat 1: dia 10 de setembre a les 16h.

 Encara no es sabem les dates dels orals d'anglès.

ALEMANY:

- Bàsic 2: dia 11 de setembre a les 17h. ORAL: dia 14 de setembre a partir de les 16h.

Els alumnes NOMÉS hauran de venir a fer les parts que els han quedat. Si algú només ha de recuperar la part oral, pot telefonar a l'escola a partir de dia 1 de Setembre (971554152 - horari d'horabaixa) i demanar per jo (Maria Sitges) i ja els donaré una hora.

2. Els alumnes que hagin aprovat totes les parts d'un examen de certificat (bàsic 2 o intermedi 2) i vulguin sol·licitar-ne el títol, ho han de fer a través de la nostra pàgina web. Cal anar a TRÀMITS --> TÍTOLS --> resguard i sol·licitud del nivell que s'ha aprovat. Es fa un pagament de 7,10 € (online) i després cal dur la documentació a la nostra escola per tal de tramitar-lo. És important remarcar que han de dur la documentació, ja que sinó és com si no s'hagués demanat.


1 2 3