IES Capdepera

Bienvenidos al ejemplo de CCTWBienvenidos al ejemplo de CCTWBienvenidos al ejemplo de CCTW

Benvinguts al IES Capdepera

Podeu accedir a la línia de Temps del IES Capdepera:

Es un recurs per poder consultar els projectes duts a terme per alumnat i professorat, al llarg de l'any. Podeu navegar situant el cursor a sobre de les dates o de les imatges. Obtindreu un breu resum de l'activitat.


PROJECTE DE SALUT IES CAPDEPERA

Un projecte col·laboratiu de l’IES Capdepera per a 3r d’ESO

Benvolgudes famílies:

Volem informar-vos que la setmana del 20 AL 24 D’ABRIL iniciem amb els vostres fills un ambiciós projecte interdisciplinari i col·laboratiu sobre la salut. Durant uns dies canviarem l’horari habitual d’algunes matèries per treballar, des de diversos punts de vista (físic, biològic, emocional, mental, social, econòmic, polític, psicològic,...) el fenomen de la salut. (podeu consultar l’horari aquí)

Llegir més +


DOSSIER D'AVALUACIÓ DE LA LEGISLATURA

Per si és del vostre interès, us facilitem el dossier de premsa que la comunitat educativa va presentar en roda de premsa la setmana passada fent una avaluació de la legislatura a l'àmbit educatiu.Podeu descarregar-lo aquí


VAGA D'ESTUDIANTS 26 DE FEBRER

Benvolgudes famílies: Us recordem que els alumnes van sol·licitar adherir-se a la convocatòria de vaga del sindicat d'estudiants del dijous 26 i que la majoria van votar favorablements. Per tant, djous l'alumnat de 3r en endavant podria fer vaga (1r i 2n no poden fer segons la llei). Queda a criteri del professorat avançar o no matèria en funció de la quantitat d'alumnes presents. S'ha de passar llista. Els tutors de 3r d'ESO en davant justificaran les faltes d'aquells alumnes que hagin participat en la vaga. Si voleu més informació dels motius, podeu consultar: http://www.sindicatdestudiants.net/


INCIDÈNCIES LIORNA

Benvolgudes famílies:

Ens han avisat que Liorna està enviant missatges d'amonestacions a tots els pares, alumnes... L'errada ha estat comunicada. Esperam que estigui arreglada durant el matí. Us demanem disculpes per les inconveniències que us hagi pogut provocar.

L'equip directiu


MATRICULA DE CURSOS

Us comunicam que s'ha ampliat el termini de matrícula dels cursos de català organitzats per l'Institut d'Estudis Baleàrics. Trobareu tota la informació a la web de "l'Institut d'Estudis Baleàrics".


ARTICLE PUBLICAT A LA ULTIMA HORA

Per si és del vostre interès: " EL SISTEMA EDUCATIU HA DE GARANTIR L’ÈXIT PER A TOT L’ALUMNAT." Article elaborat conjuntament per ADESMA, ADIPMA i FAPA Mallorca (associacions de directors i famílies) publicat al diari "Última Hora".


COMUNICACIÓ IMPORTANT

Benvolgudes famílies:

Posem a la vostra disposició aquest article que resumeix la postura de les direccions sobre la LOMCE. Pensem que serà del vostre interès.

Per què no ens agrada la LOMCE?.


COMUNICACIÓ IMPORTANT

Benvolgudes famílies:

Us informem que a partir de la sentència del TSJIB que anul·la el decret 15/2013 sobre l'aplicació del TIL i totes les ordres posteriors, el Claustre de professors i el Consell Escolar del centre, en reunions respectives de 22 i 23 d'octubre de 2014, han acordat que el projecte lingüístic vigent del centre sigui el que ja es tenia abans de l'aplicació del PTIL.

Aprofitem per donar-vos a conèixer l'informe d'ADESMA (associació de directors de secundària de Mallorca) sobre la situació dels projectes TIL a Mallorca. El podeu obrir clicant aquí.

<a href="https://plus.google.com/109784553477633028979" rel="publisher">Google+</a>