IES Capdepera

Bienvenidos al ejemplo de CCTWBienvenidos al ejemplo de CCTWBienvenidos al ejemplo de CCTW

Benvinguts al IES Capdepera

Podeu accedir a la línia de Temps del IES Capdepera:

Es un recurs per poder consultar els projectes duts a terme per alumnat i professorat, al llarg de l'any. Podeu navegar situant el cursor a sobre de les dates o de les imatges. Obtindreu un breu resum de l'activitat.


Ajudes NESE

Vos informem que ja teniu a la vostra disposició la informació relativa a les ajudes del Ministeri d'Educació, Cultura i Esport per a l'alumnat amb necessitat específica de suport educatiu, per al curs 2015-2016. A la pàgina web de la Conselleria d'Educació, Cultura i Universitat, a l'apartat de documents relacionats hi trobareu els documents següents:

  1. Convocatòria oficial (BOE 183 d’1 d’agost de 2015)
  2. Sol·licitud oficial
  3. Instruccions per emplenar la sol·licitud

Per a qualsevol aclariment us podeu posar en contacte amb la Secció de Beques al telèfon 971 17 77 58 o al correu electrònic beques@sgtedu.caib.es.


Informació: Beques 2015

Vos informem que ja teniu a la vostra disposició la informació relativa a les beques de caràcter general per el curs 2015-2016 per estudiants que cursin estudis postobligatoris, convocades pel Ministeri d'Educació, Cultura i Esport.

A la web de la Conselleria d'Educació, Cultura i Universitat , per a estudiants que cursin estudis postobligatoris per al curs 2015-2016, a l'apartat de documents relacionats hi trobareu la Convocatòria oficial (BOE núm. 187 de 6 d'agost de 2015).

Per a qualsevol aclariment us podeu posar en contacte amb la Secció de Beques al telèfon 971 17 77 58 o al correu electrònic beques@sgtedu.caib.es.


Presentacions i inici del curs

Divendres dia 11 de setembre tendran lloc les presentacions dels diferents cursos:

'''09:00 -09:30: 1r ESO PRESENTACIÓ EQUIP DIRECTIU I TUTORS SALA D’ACTES

09:30-11:00: RECEPCIÓ A L’AULA DELS ALUMNES DE 1r ESO

10:30-11:30h: RECEPCIÓ A L’AULA DELS ALUMNES DE 2n, 3r ESO

11:00 – 12:00h: 4t ESO, 1r, 2n BATXILLERAT i FPB a les seves aules.'''

En les presentacions es donaran les agendes del curs i es comprovarà que tothom té assignada una optativa que ha triat i que fa la modalitat que va triar.


Lliurament de notes i butlletins de setembre

Dia 3 de setembre, a les 10:00 es farà entrega de les notes de 2n de Batxillerat. També podeu passar a recollir els impresos de les PAAU i del títol de batxillerat a secretaria.

Dia 4 de setembre, a les 11:30 els altres cursos poden recollir les notes a les seves aules.

El professorat romandrà al centre fines les 14:00h per atendre pares i resoldre les possibles reclamacions.


Memòria del curs 14-15

Us informem que ja teniu disponible la Memòria 2014-15 de l'IES Capdepera. Podeu consultar-la Accediu aquí. Teniu també a disposició els annexos a què fa referència aquest document a la secretaria del centre


CIRCULAR del Cap de Departament de Planificació i Centres

Us informem que, d’acord amb la circular del Cap de Departament de Planificació i Centres de 10 de juliol, que recull la recent sentència del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears (TSJIB) sobre l’oferta de la matèria de religió al Batxillerat, els centres han d’ofertar obligatòriament l’assignatura de religió a 1r de batxillerat. L’elecció per part dels alumnes és voluntària.

En conseqüència, en el moment de formalitzar la matrícula l’alumnat de 1r de batxillerat haurà d’escollir 1 entre les matèries del següent bloc:

  1. TIC
  2. Alemany
  3. Religió

DOCUMENTACIO PER LA MATRICULA CURS 2015/2016

Documents i instruccions de matrícula 2015/2016 per descarregar:

Accediu aquí

Llibres i material per al curs vinent:

Accediu aquí


GUARDO SIURELL VERMELL PER L'IES

L'IES Capdepera guardonat amb el premi Siurell Rosa 2015 atorgat per l'associació BEN AMICS pel seu programa de salut i conscienciació sobre sexualitat.


TASQUES PER RECUPERAR ASSIGNATURES, HORARI D'EXÀMENS, ETC.

Ja està habilitada la web per poder consultar les tasques per recuperar les assignatures que no s'han superat al juny i les pendents: Accediu.


COMUNICAT EOI MANACOR

1. Aquells alumnes que hagin de recuperar alguna part al setembre, ho faran a la nostra escola. Les dates de l'examen (que ja es troben a la nostra pàgina web).

ANGLÈS:

- Bàsic 2: dia 7 de setembre a les 17h. - Intermedi 2: dia 3 de setembre a les 16h. - Intermedi 1 i Avançat 1: dia 10 de setembre a les 16h.

 Encara no es sabem les dates dels orals d'anglès.

ALEMANY:

- Bàsic 2: dia 11 de setembre a les 17h. ORAL: dia 14 de setembre a partir de les 16h.

Els alumnes NOMÉS hauran de venir a fer les parts que els han quedat. Si algú només ha de recuperar la part oral, pot telefonar a l'escola a partir de dia 1 de Setembre (971554152 - horari d'horabaixa) i demanar per jo (Maria Sitges) i ja els donaré una hora.

2. Els alumnes que hagin aprovat totes les parts d'un examen de certificat (bàsic 2 o intermedi 2) i vulguin sol·licitar-ne el títol, ho han de fer a través de la nostra pàgina web. Cal anar a TRÀMITS --> TÍTOLS --> resguard i sol·licitud del nivell que s'ha aprovat. Es fa un pagament de 7,10 € (online) i després cal dur la documentació a la nostra escola per tal de tramitar-lo. És important remarcar que han de dur la documentació, ja que sinó és com si no s'hagués demanat.


1 2 3