dglscripts.com agulla
Inici | Departaments | Aula Virtual | LIORNA | Matrícula | WEIB | UIB | Notícies Domingo 01 de Marzo de 2015 
El Centre
Serveis
Departaments
APIMA
Alumnes
Benvinguts a l'IES Capdepera

 

 

Podeu accedir a la línia de Temps del IES Capdepera:

Es un recurs per poder consultar els projectes duts a terme per alumnat i professorat, al llarg de l'any. Podeu navegar situant el cursor a sobre de les dates o de les imatges. Obtindreu un breu resum de l'activitat.

 


Per si és del vostre interès: " EL SISTEMA EDUCATIU HA DE GARANTIR L’ÈXIT PER A TOT L’ALUMNAT." Article elaborat conjuntament per ADESMA, ADIPMA i FAPA Mallorca (associacions de directors i famílies) publicat al diari "Última Hora"


COMUNICACIÓ IMPORTANT

Posem a la vostra disposició aquest article que resumeix la postura de les direccions sobre la LOMCE. Pensem que serà del vostre interès.


COMUNICACIÓ IMPORTANT

 

Benvolgudes famílies:

Us informem que a partir de la sentència del TSJIB que anul·la el decret 15/2013 sobre l'aplicació del TIL i totes les ordres posteriors, el Claustre de professors i el Consell Escolar del centre, en reunions respectives de 22 i 23 d'octubre de 2014, han acordat que el projecte lingüístic vigent del centre sigui el que ja es tenia abans de l'aplicació del PTIL.
Aprofitem per donar-vos a conèixer l'informe d'ADESMA (associació de directors de secundària de Mallorca) sobre la situació dels projectes TIL a Mallorca. El podeu obrir clicant aquí.

 


 

PREMIS PLOMA DE FERRO JUVENILS

Fa 21 anys (des de 1993) que l'Ajuntament de Capdepera organitza el concurs de narrativa curta en català "Ploma de ferro".

Amb les diferents edicions d'aquest concurs se n'han anat perfilant diferents aspectes i produint-hi canvis. En els seus inicis hi havia dues categories d'aquest concurs: adulta i infantil-juvenil, duplicitat que només es va mantenir en els primers anys.

 

L'any 2011, amb l'objectiu de voler tornar a impulsar la participació juvenil al municipi, des de l'Ajuntament es tornà a instaurar aquesta categoria juvenil, que comptà amb amb la col·laboració de l'IES Capdepera i suport i patrocini de l'Associació Cultural Cap Vermell per tornar engegar dit projecte. Des de llavors anualment com a treball de classe tots els alumnes de l'IES han presentat una narració com a treball acadèmic de Català i aquestes, una vegada filtrades pel mateix departament de Català del l'IES, ens feien atrribar aquelles que reunissin uns mínims requisits d'idoneïtat per aspirar al concurs (unes 250 repaertides entre les 4 edicions). Aquestes diferents obres han estat avaluades en els darrers anys per Carme Sánchez Alemany, Marina Valero Mut i Christian Sancho Romero, tots tres joves llicenciats en Filologia Catalana. I d'aquesta tria durant aquests 4 anys n'han sortit 25 narracions, corresponents a 23 alumnes de diferents cicles educatius (alguns dels quals han estat guanyadors en dues edicions).

 

Aquestes narracions són una grata sorpresa estètica i de llibertat, no només pel seu valor literari sinó pels temes que s'hi tracten i com s'hi tracten, la majoria dels quals ben latents de la nostra societat: com ara ciberassetjament, violència de gènere, salt de l'emigració cap a Europa a la recerca d'un món millor, per posar només uns exemples. Aquest recull, doncs, a banda del plaer literari a què ens convida pot constituir per ell mateix una bona eina de treball i reflexió per incorporar a l'aula.

 

Fins ara aquestes narracions dins l'any d'obtenció del premi havien estat publicades en suport digital a les webs o blogs dels 3 ens implicats. Ara es presenten conjuntament en una publicació recopilatòria titulada Premis juvenils Ploma de ferro 2011-2014, coeditada amb l'associació cultural Cap Vermell, i editada per Documenta Balear. Dita publicació, a més d'editar-se en suport paper, també estarà disponible en format eBook.

 

Aquesta publicació es presentarà dia 24 d'octubre a les 18.30h al teatre municipal de Capdepera. La presentació d'aquesta publicació no és un acte aïllat, atès que el mateix dia a continuació es lliuraran els premis de l'edició 2014 de la categoria adulta Ploma de ferro i una actuació dels Taverners.

Descarregau la invitació aqui.

Descarregau el díptic aquí.


INFORME DE LA FEDERACIÓ D'ASSOCIACIONS DE DIRECTORS

 

Benvolgudes famílies: 
Posem a disposició de qui interessi l'informe de FADESIB (Federació d'Associacions de Directors d'Educació Secundària de les Illes Balears) sobre l'estat de la qüestió educativa del curs 13-14. La intenció és que tingui caràcter anual i serveixi per oferir informació contrastable i fiable a la comunitat educativa.

Descarregau el document aquí.


15/09/2014
Benvolgudes famílies:
Us informem que, a resultes del recent cessament d'11 inspectors per part de la Conselleria, el centre està a hores d'ara sense inspector de referència. Aquí teniu la carta que hem dirigit al Cap d'Inspecció Educativa mostrant la nostra perplexitat per aquesta nova situació d'incertesa, la tercera vegada en 4 anys.


PROJECTE DEL TRACTAMENT INTEGRAT DE LLENGÜES DE L'IES CAPDEPERA: 

Aquí teniu a disposició el Projecte de Tractament Integral de Llengües" (PTIL). Aquest curs es durà a terme la seva aplicació provisional per imperatiu legal (BOIB 103 de 31 de juliol de 2014), ja que el projecte no compta amb l'aprovació del claustre, en els seus aspectes pedagògics i organitzatius.

Document


 MATRÍCULA CURS 2014-2015

Accés a la documentació per a la Matrícula del curs 2014/2015


TASQUES I FEINES PER RECUPERAR LES ASSIGNATURES SUSPESES AL SETEMBRE
Us informem que la web amb la tasca d'estiu i criteris per aprovar les matèries ja està operativa. Feu click aquí. Hi trobareu també el calendari d'exàmens de les diferents matèries.
Si teniu qualsevol dubte, telefonau al centre: hora d'atenció al públic de dilluns a divendres de 9 a 14h.

Bon estiu!


LLIURAMENT DE BUTLLETINS DE NOTES

Benvolgudes famílies:

Us informem que el centre lliurarà els butlletins dimecres dia 25 de juny en horari escalonat:
- Els alumnes de 3r, 4t, 1r de Batxillerat, PQPI i Mòduls voluntaris podran passar a cercar les notes a les 10:00h
- Els alumnes de 1r i 2n de la ESO el podran venir a cercar a partir de les 11:00h
En cas de no poder venir a cercar els butlletins a la hora programada, els pares, mares o alumnes hauran de recollir el butlletí a la secretaria del centre.
Informem també que el plaç de reclamacions s'obre el mateix dia en el qual el centre lliura els butlletins. El plaç per presentar reclamacions serà fins divendres dia 27 en horari de 8 a 15:00.
Gràcies per la vostra atenció i bones vacances a tots!

RESULTATS DE LA CONSULTA TIL PER MARES I PARES

Benvolgudes famílies:
Us informem que el resultat de la consulta no vinculant sobre el projecte TIL del centre celebrada ahir dijous, dia 12 de juny, ha estat el següent:
 • Vots emesos: 10
 • Vots a favor: 3
 • Vots en contra: 7
També us informem que el claustre de l'IES, convocat a reunió ordinària, ha votat els aspectes pedagògics i curriculars del projecte amb el següent resultat:
 • Vots emesos: 53
 • Vots a favor: 7
 • Vots en contra: 46
En conseqüència, el projecte no ha estat aprovat. L'equip directiu així ho ha comunicat a inspecció educativa i ha sol·licitat instruccions.

 


CONSULTA TIL PER MARES I PARES

Benvolguts pares i mares,

En relació a la consulta NO VINCULANT que s'estableix en l'ordre del 10 de maig de 2014, seguint el protocol establert per poder aprovar el PTIL (Projecte del Tractament Integrat de Llengües) publicam el projecte, objecte de la votació, elaborat per la CCP perquè el pogueu consultar:

Projecte PTILCONSULTA TIL PER MARES I PARES


Benvolguts pares i mares,

Vos informam que, seguint l’article 6 de l’ordre del TIL (Tractament Integrat de Llengües) de 10 de maig de 2014, que obliga als centres educatius a fer una consulta NO VINCULANT en cas que la distribució horària per matèries sigui diferent a l’especificada en l’ordre general:

1- Publicam el cens de pares i mares per poder fer-ne la revisió.

2- Es procedirà a fer el sorteig per triar els membres de la taula de votacions dia 29 de maig a les 10:45

3- Donarem obertura al procés de votació que es desenvoluparà el dijous dia 12 de juny de 14h a 15h

4- Informem que dijous dia 29 de maig estarà disponible el projecte sotmès a votació a la plana web del centre IES Capdepera on s'especificarà el projecte i el quadre horari abans mencionat.

Gràcies per la vostra atenció.

Sgt. La direcció del centre.

 


PROJECTE DE SALUT 3r D'ESO


 


 


La promoció 2013-14 d'alumnes mediadors rep el diploma que els acredita.

L'ENHORABONA A TOTS I TOTES

INFORMACIÓ REFERENT A LA VAGA DEL DIJOUS 24 D'OCTUBRE

 

Benvolgudes famílies:

Us informem que el dijous 24 de d’octubre hi ha convocada una vaga de professorat i alumnat a tot l’estat pels sindicats respectius. Els alumnes, de 3r d’ESO en endavant, han sol·licitat permís per adherir-se a la vaga. De conformitat a l’article 14 del BOIB 12/2010 que regula els drets i deures de l’alumnat, els ha estat concedit el permís. Els alumnes que assisteixin al centre seran degudament atesos pel serveis mínim determinats per l’equip directiu. Podeu consultar els motius de la vaga a la web de la FAPA  (Federació d’Associacions de pares i Mares d’Alumnes)

Capdepera, 21 d’octubre de 2013

L’Equip directiu


NOTIFICACIÓ IMPORTANT

Benvolgudes famílies:

Us informem que hem rebut del cap d'inspecció educativa la notificació que el projecte TIL enviat a inicis de setembre  s'adequa a normativa. Com recordareu, aquest projecte no va ser aprovat pel Consell Escolar del centre, però rebuda aquesta notificació, tenim l'obligació legal d'aplicar-lo.
Us recordem també que, durant aquest curs, no s'impartirà cap matèria no lingüística en anglès, per no disposar el centre de docents titulats en B2. Per acord de l'equip docent, i tal com contempla el projecte que s'adequa a normativa, a 1r d'ESO s''impartirà en Llengua Castellana:
 • Ciències naturals: 1r A i 1r B
 • Ciències socials: 1r C i 1r D
 • Música: tots els cursos
Podeu consultar el detalls del projecte clicant aquí.


ELECCIONS AL CONSELL ESCOLAR

Al tauló d'anuncis del centre disposau de:

 • El cens electoral. Es poden fer reclamacions fins les 12:00 del dia 23 d'octubre de 2013.
 • El calendari de tot el procés electoral.

La Junta Electoral del centre.

17/10/2013


 

BASES I CONVOCATÒRIA D'AJUTS ALS ESTUDIS UNIVERSITARIS 2013/2014

 

L’Ajuntament de Capdepera, juntament amb la col·laboració de les següents empreses del municipi Grup STeH, Associació Hotelera i de Serveis Cales de Capdepera (FirstsunMallorca Hotels), Predi Son Jaumell (Viva Hotels i Prinsotel) i Cap Vermell Hotel, convoca per segon any consecutiu uns ajuts per a estudis universitaris per al curs 2013/2014.

Descarregau-vos el document de la convocatoria aquí.


COMUNICAT DE LA DIRECTIVA DE L'APIMA

La junta directiva de l’AMPA us informa que de cara al curs vinent ha arribat a un acord amb una distribuïdora per oferir-vos la possibilitat d’adquirir els LLIBRES DE TEXT amb una rebaixa d’un 10% per aquells que sigueu socis de l’AMPA.

Per beneficiar-vos d’aquest descompte haureu de comprar els llibres a la llibreria que hi ha al carrer de l’Agulla (a Cala Rajada) a partir del 20 d’Agost. Tan sols haureu de mostrar el comprovant de l’abonament de la quota anual com a socis de l’AMPA.

Eva Ferrer


 

RESULTATS DE LA CONSULTA

Celebrada la consulta normativa a la comunitat educativa sobre l'esborrany TIL, els resultats són els següents:

 • Vots emesos: 31
 • Vots a favor: 20
 • Vots en contra: 11
 • Abstencions: 0
Gràcies a tots i totes per la participació.

Cibermànagers

Alumnes de 3r d’ESO visiten el CEIP S’Alzinar

Alumnes de 3r d’ESO de l’IES Capdepera han fet de tutors de nois i noies de 6è de primària de l’escola s’Alzinar en relació als perills d’Internet.

En el marc d’un projecte anomenat Cibermànagers, del que s’ha realitzat la segona edició, els alumnes de l’IES han preparat una sessió tutorial per il·lustrar els més petits sobre les peculiaritats i perills de d’Internet, de les xarxes socials, de les personalitats virtuals. Una experiència en què s’han hagut de formar, treballar en equip i adoptar, per un dia, el rol de professors per programar una sessió de classe.

 

 

Una bona manera d’iniciar els més petits en l’ús responsable dels mitjans.

 


Crònica de Nicole Stefanía gracia, de 3r C

 

 

JORNADA SOBRE TURISME

 

El tercer d'ESO de l'IES Capdepera fa la seva II Jornada sobre Turisme a l'Hotel S'Entrador Playa

Durant un dia els alumnes del centre han tingut l'oportunitat de resoldre el seus dubtes sobre els diferents departaments de l'hotel. La jornada començà amb una recepció de l'alumnat i breu parlament de benvinguda que van oferir Luis Rocha, Guillermo Reuza i Angel del Rio, directors de diferents hotels.Parlaren de com arribaren als seus càrrecs i de com s'iniciaren en el món del turisme. Varen donar a entendre que si es vol treballar en el turisme i no es sap idiomes el més probable és que no s'aconseguirà treball.


A les 10: 30 es va oferir un berenar a la terrassa devora de la piscina.

Va ser interessant veure als alumnes devorant de seguida el menjar.Després cada grup es va anar a fer un taller corresponent amb el departament al que estava assignat.


Els departaments eren:

Recepció, pisos, manteniment, direcció, animació, cuina, bar, menjador. Per la part de recepció en Toni Rocha explicà generalment el departament. A continuació començà la preparació del guió. El representant de cada grup d'alumnes exposà el treball realitzat duran el taller sobre els perfils laborals. En aquesta posada en comú el representants foren Nicole Gracia, recepció; Lea Didoune, pisos; Juan Bayon, manteniment; Lluis Bustrin, direcció. Cada un va exposar les característiques del departament que li va correspondre.

A les 12:45 s'oferí un petit aperitiu on els alumnes es comportaren millor.

Es continuà amb les exposicions. I es fer la cloenda.

Un dia molt productiu segurament per quasi tots els alumnes de l'IES Capdepera.


Nicole Stefanía Gracia Morán 3er C


Premis Ploma de Ferro 2013.

Publicació dels Ploma de ferro juvenils d'enguany aqui.


 


 

DIA MUNDIAL DE LA FILOSOFIA

El passat divendres 30 de novembre es va celebrar el dia mundial de la filosofia. Prèviament, alguns alumnes i professors varen reproduir sobre simples papers blancs (la crisi no dóna per cartolines) uns lemes, frases o aforismes que relacionaven el pensament filosòfic amb l’actual crisi. Aquesta activitat prèvia i la convocatòria al primer pati mitjançant una batucada varen ser les dues novetats d’ enguany.

 

L’acte va consistir en unes primeres paraules del professor de filosofia y director del centre Llorenç Llop sobre el sentit de la celebració d’aquest dia, seguides del manifest fet i llegit per Míriam Hermosa, alumna de 2n de batxillerat. També es varen donar els dos diplomes i premis de la quarta mostra de fotografia filosòfica a les alumnes Chiara Hauschka i Marina Muñoz; fa ja quatre anys que col·laborem on line amb instituts de Catalunya i diverses associacions filosòfiques i didàctiques (Ad hoc, Filolis, SCF, CREAIF) que organitzen aquesta mostra en col·laboració de la Generalitat de Catalunya i la Facultat de Filosofia de la UB.


L’IES CAPDEPERA PARTICIPA A LES RUTES CIENTÍFIQUES A MADRID

 

Del 19 al 23 de novembre, vint-i-quatre alumnes de primer i segon de batxillerat científic han participat d’aquest programa del Ministeri d’Educació, Cultura i Esport.

Durant aquests dies els alumnes han pogut gaudir de les explicacions i consells de científics espanyols de diferents disciplines. Han visitat centres d’investigació com el CSIC o la Universitat Autònoma de Madrid, on podien fer-se una idea de les instal·lacions i la gran varietat de projectes científics que duen a terme investigadors espanyols: treballs amb transgènics, estudis de virus, metàstasi, robòtica, astrobiologia, paleontologia, teledetecció, tecnologia aeroespacial, catàlisi, bosó de Higgs….

El principal objectiu de les rutes és incentivar l’estudi de les ciències i obrir nous horitzons als estudiants tant en l’àmbit laboral com en l’acadèmic.

Sens dubte l’objectiu s’ha complert i els estudiants de l’IES Capdepera han rebut el principal consell per treballar i ser feliç:

 

“Estudia el que t’agradi i fes-ho amb entusiasme”

“Els estudis et donen més oportunitats a la vida”

“ Un bon estudiant (científic) ha de ser constant, persistent i fer-ho el millor que pugui”


 

Anem a preguntar a alguns participants!!

Què vos ha aportat aquest viatge?

Carol: m’ha aportat més cultura i he descobert noves possibilitats d’estudis. M’han donat bon consells per a continuar endavant amb el que vull.

Lucía: ha estat una gran ajuda per a seguir endavant amb el que vull estudiar, ara ho puc mirar des de un altre punt de vista gràcies als consells que em varen donar, ho aconseguiré.

Julio: Aquest viatge m’ha motivat per a seguir estudiant i m’ha mostrat moltes coses interessants.

Sara: M’ha mostrat opcions d’estudi i sortides laborals.

Maria Mercè: Ha estat una oportunitat única on hem visitat diferents centres, una experiència molt enriquidora des del punt de vista didàctic. Hem pogut xerrar amb gran quantitat de científics i investigadors que ens han explicat com és el seu treball.

Judit: m’ha motivat per a seguir estudiant en l’àmbit de la ciència i a més hem establert moltes amistats amb altres estudiants de batxillerat científic de Galícia.

Marta: m’ha aportant coneixements i ens ha donat l’oportunitat de conèixer un altre lloc. A més, m’ha motivat a seguir estudiant.

Blanca: he pogut adonar-me del que realment m’interessa.

Sergi: ha estat un viatge molt interessant i m’ha aportat moltes idees per al meu futur.


 

 

Avantprojecte de la Llei Orgànica per a la Milora de la Qualitat Educativa.

A qui interessi, pot fer la consulta aquí.

 


Nou espai per mantenir-vos informats sobre les retallades en educació.

L'IES Capdepera ha habilitat un nou espai per poder informar-vos i recollir l'opinió sobre els efectes de la crisi en l'àmbit de l'educació. Esperam no tenir-lo habilitat per massa temps.

Podeu accedir aquí.

 


Comunicat del Centre:

L'IES Capdepera s'adhereix a la campanya en defensa de l'educació pública

Veure video


L’IES Capdepera i l’Associació Hotelera Cales de Mallorca pioners en un projecte que s’extén a la resta de l’illa.

L’èxit del projecte de turisme, que culminà amb la jornada de treball a l’hotel Bella Playa el 4 de maig, ha estat el referent de la signatura d’un conveni entre la Conselleria d’Educació i la Federació Hotelera de Mallorca.

És el reconeixement a la feina ben feta. L’enhorabona als professors implicats i a l’alumnat de 3r i PQPI.

Plan piloto "Visitamos un Hotel" para acercar a los escolares de Mallorca la realidad económica de la isla

El vicepresidente la FEHM, Sr. D. José A. Fernández de Alarcón, y el Conseller de Educación y Cultura, Hble. Sr. D. Rafael Bosch, han firmado esta mañana un convenio de colaboración para intensificar la relación entre el sector cultural, educativo y el sector turístico hotelero de Mallorca. El convenio suscrito esta mañana tiene tres objetivos:
1) Un plan piloto de sensibilización para que los escolares de Mallorca visiten los hoteles de la isla;
2) La promoción de la literatura y las actividades de cultura local en los establecimientos asociados mediante la tenencia y exhibición de libros de escritores mallorquines en las bibliotecas de los hoteles.
3) Precios especiales para alojamiento de los artistas que participen en actividades culturales organizadas por la Conselleria.
La puesta en marcha en Mallorca del programa “Visitamos un hotel”, una experiencia que ya estaba funcionando positivamente en la zona de Capdepera, será incorporada en el curso 2012-2013 a todos los colegios e institutos de Mallorca . El Plan consiste en la incorporación de las visitas a establecimientos hoteleros en el programa de salidas extraescolares que los alumnos y alumnas de primaria y secundaria tendrán para el curso 2012 y 2013. La FEHM ha editado un material didactico que repasa con actividades y graficos en formato TBO los diferentes departamentos de un establecimiento hotelero. La actividad hará que los alumnos/as de primaria y secundaria con materiales didacticos diferenciados realicen las diferentes actividades contando al final de la jornada con un premio. La actividad será programada a partir de septiembre de 2012 y se espera que se acojan a la misma la mayoría de establecimientos FEHM al objeto de que todas las Escuelas de Mallorca puedan disfrutar y ofrecer esta actividad.
Por otra parte, la Conselleria realizará la cesión de libros de escritores mallorquines en castellano, catalán, inglés, alemán, serbio, francés etc para que puedan estar en las bibliotecas de los establecimientos hoteleros asociados a la FEHM. Al objeto de gestionar la cesión y por tanto la ubicación de dichos libros en los establecimientos asociados a la FEHM se ha remitido a los asociados un listado de dichos libros, junto con formulario de solicitud para cumplir el objetivo de acercar la cultura local a los clientes alojados en hoteles.
La Conselleria de Educación y Cultura ya viene colaborando con la FEHM en la trasimsión del calendario de eventos y actividades organizados por la Dirección General de cultura para su difusión entre los establecimientos asociados labor qu ese intendificará a partir de la firma de este convenio.
Con la firma de este protocolo, ambas entidades se han comprometido a colaborar con la finalidad de potenciar la cultura mallorquina y balear entre los que nos visitan y acercar a los escolares la realidad económica de nuestras Islas.
En palabras del vicepresidente de la FEHM, Sr. Fernández de Alarcón, se trata “de resolver asignaturas pendientes, cooperando con la sociedad en la que vivimos, empezando con la gente más joven. Queremos dar a conocer la industria hotelera a todos los escolares de Baleares, pero también queremos colaborar con la difusión de la cultura de baleares de manera que pueda ser un motivo más para que Mallorca resulte aún más atractiva los que nos visitan, especialmente en los meses de temporada baja.”
Por su parte la Gerente de la FEHM ha apuntado “que son tres los ejes del convenio: Diferenciación en base a la cultura, educación en base a la economía local y cooperación inteligente mediante el apoyo y difusión de actividades y eventos culturales”.


MANIFEST DE LA PLATAFORMA: CRIDA PER UNA EDUCACIÓ PÚBLICA DE QUALITAT.

Entenem que l'ensenyament té com a objectiu primordial contribuir a la cohesió social i garantir la igualtat d'oportunitats. El sistema educatiu ha d’atendre a la diversitat i ha de treballar per compensar les diferències (socials, econòmiques, de provinença o de gènere) i per donar a tothom les mateixes oportunitats... (segueix aquí).

 

APREN LLENGÜES A L'IES.

Llista de recull s'adreces electròniques útils i de qualitat per aprendre llengües aquí. D'altra banda, a  la web, http://slg.uib.cat trobareu recursos terminològics, cursos de català, anglès, alemany, xinès, àrab, etc.


MANIFEST EN DEFENSA DE LA QUALITAT DE L'ENSENYAMENT PÚBLIC

Les entitats més representatives de la Comunitat Educativa de les Illes Balears, des de la Federació Autònoma d'Associacions d'Estudiants (FADAE), les Federacions d'Associacions de Mares i Pares d'Alumnes (COAPA i FAPA Mallorca) i les organitzacions sindicals...  + llegir més

CARTA DE LA COMUNITAT EDUCATIVA A LES FAMÍLIES DEL IES CAPDEPERA

Benvolgudes famílies:

Les notícies aparegudes les darreres setmanes als mitjans de comunicació en relació a les retallades pressupostàries en educació en diverses Comunitats Autònomes (i les que a les I. Balears s’han produït o s’anuncien pel al proper curs) han causat una gran inquietud a la comunitat educativa.

Per aquest motiu, l’equip directiu, en nom del claustre de professors i del personal administratiu, pensam que és un deure informar-vos de com pot afectar al dia a dia del nostre IES... + llegir més


ACCÉS DELS PARES A LES DADES ACADÈMIQUES

Els pares que ho desitgin ja disposen d'accés a les notes dels seus fills a traves de sistema Gestib Web. Previament han de venir al centre i s'han de donar d'alta als serveis administratius.

El centre us proporcionarà el compte d'usuari, una contrasenya i les instruccions per accedir al servei.

Instruccions


NORMATIVA: DRETS I DEURES DE L'ALUMNAT

Decret drets i deures dels alumnes


Accés al Blog de mediació de l'iescapdepera:

ACCÉS MEDIACIÓ

 
 

Aula Virtual

Accés a l'entorn d'ensenyament on-line de l'IES Capdepera:ACCÉS A LIORNAMATRICULA

2014/2015

Accés als documents de matricula:GESTIB 2.0

Accés a GESTIB 2.0:AGULLA NEWS

Accés a la revista de l'IES Capdepera:C/ Carrer de la Mar sn
CP.:07580 Capdepera
Tlf.: 971 818203 Fax: 971 565857
email: iescapdepera@educacio.caib.es
© IES Capdepera